LA BENVINGUDA A L'HIVERN


LA BENVINGUDA  A  L'HIVERN 


Els solsticis són el tret de partida d'una nova estació, donen peu a fer tota una sèrie de rituals i celebracions per donar la benvinguda a cada estació.

El passat 21 de desembre va esdevenir l'inici de l'hivern.

L'hivern, a la nostra terra, ens porta nous paisatges més blanquinosos i boirosos. Dies més curts i nits més llargues. Època de recolliment.

Passem més hores a casa, resguardant-nos del fred i buscant l'escalf de la nostra llar. Nosaltres hem acostat als infants, aquestes característiques a través d'un conte i taller familiar.

Llana a dojo, ens explica la història de l'Annabel i el seu poble gris. D'ençà que va trobar una caixa negra plena de llana, les ganes d'abrigar, acolorir i enllaçar a les persones del seu voltant, no van parar.
L'Annabel teixeix sense parar, tot i tothom que l'envolta, creant un ambient agradable i bonic. La simbologia d'aquest àlbum il·lustrat, ens trasllada a l'escalf reconfortant que busquem durant l'hivern.
A través d'un teler, teixim amb els infants i les seves famílies un tapís, amb tot de llanes i missatges fets i escollits per cadascuna. Reflectint, així, la simbologia del conte.

Així és com nosaltres donem la benvinguda a l'hivern.

Fins aviat,

Equip Educatiu

Comentaris