QUI SOM?

Una mica més sobre la nostra llar d'infants

La Llar d'infants "Les Bombolles" està situada al municipi de Verges (Girona). Tot i de ser de titularitat municipal, és gestionada per l'empresa  ORIOEDUSERVEIS, SL

Actualment, l'escola acull nens i nenes a partir de 4 mesos i fins als 3 anys. 

La nostra metodologia es basa a potenciar d’una manera lúdica, l'actitud activa i investigadora en els infants. Tot fomentant la creativitat, l’expressió de tots els llenguatges (plàstic, verbal, musical, matemàtic...), la lliure descoberta de l’entorn i les seves possibilitats. Nosaltres donem gran importància al treball sensorial en edats primerenques, perquè és a partir de les experiències viscudes quan els infants interioritzen les seves capacitats i possibilitats.
Tractem totes les àrees de forma globalitzada a partir d’aprenentatges significatius, propiciant situacions de joc i activitats d’interès per als infants, fomentant la seva autonomia i l’educació en valors.

Des de l’equip educatiu donem molta importància al treball amb famílies, potenciant  la relació família-escola, valorant sempre la seva participació i implicació en tots els projectes, activitats i festes... Per tal d'aconseguir la millor educació possible pels seus fills i filles.


L'equip educatiu de la nostra llar d'infants

Un equip és un grup de persones amb un mateix sentiment de pertinença. A la nostra escola tenim molt en compte això i treballem de manera cooperativa. Tot l'equip col·labora i participa amb una mateixa finalitat i motivació: l'educació i el benestar dels infants.

L'equip està format per persones preparades, amb formació i experiènciapersones que a partir del nostre projecte educatiu volem millorar per tal d'assolir els nostres objectius.


Som conscients que són moltes les teories sorgides dins del món educatiu. Per això, el nostre equip aprofita tot allò que és funcional en el dia a dia, adoptant una actitud reflexiva i observadora per part de l'educadora deixant a l'alumne un espai cap a l'actitud activa i investigadora.


Pensem que l'educador/a acompanya als infants pas a pas perquè vagin fent camí, facilitant-los els mitjans per construir els seus aprenentatges.


Diàriament, tenim l'oportunitat de reflexionar i créixer professionalment de la mà dels nostres infants creant uns forts lligams afectius.

Som conscients que l'educació és dinàmica i varia constantment, és per aquest motiu que tot l'equip educatiu segueix formant-se per estar al dia de les noves tècniques i models educatius.

L'equip educatiu de la llar està actualment format per les educadores Marta Font i l'Irene Lozano amb la titulació de Tècnic en Educació Infantil (TEI), l'educadora Marta Guday amb la titulació de Mestra d'Educació Infantil i la directora, la Júlia Vila, amb la titulació de Mestra d'Educació Infantil.
Periòdicament, es fan diversos cursos de formació per ampliar els coneixements i actualitzar la formació del nostre equip educatiu.

Comentaris