L'ESPAI ARTÍSTIC I LES SEVES POSSIBILITATS


L'ESPAI ARTÍSTIC I LES SEVES POSSIBILITATS



És un espai on poder desenvolupar la creativitat i l'expressió artística mitjançant diverses tècniques i materials, així com: la pintura, el modelatge del fang, etc.

Entenem l'art com un mitjà per experimentar i expressar sensacions, emocions i pensaments. Les nenes i els nens a través de l'art mostren diferents aspectes de si mateixos, com per exemple: què pensen, quins sentiments tenen i com veuen la realitat que els envolta. 

En aquest espai d'aprenentatge hi facilitem diferents materials i eines perquè cada infant cregui el seu itinerari artístic. És a dir, l'espai d'art està format per: un paper canviant i de diferents colors penjat a la paret, una cistella amb colors, una cistella amb gomets, a vegades hi poden trobar pintura i pinzells, etc. I al mateix espai, hi trobem una taula amb dues cadires on poden modelar amb fang o plastilina i els seus estris.

Els materials dels diferents espais, així com el d'art, són canviants, segons les necessitats i interessos dels infants. També, anem aprenent a utilitzar diferents materials i tècniques i ho fem sempre tenint en compte que l'infant és el centre del seu propi aprenentatge.

Els infants es poden moure lliurement en aquest espai i fer la proposta que més els agradi a cada moment.

Fins aviat,

Equip Educatiu

Comentaris