VISITEM EL VESTUARI DE LES MANAGES DE LA PROCESSÓ DE VERGES


VISITEM EL VESTUARI DE LES MANAGES DE LA PROCESSÓ DE VERGES

Aquesta setmana, hem tingut el plaer de poder anar a veure el vestuari de les manages de la processó de Verges. Expertes en el tema ens han fet una explicació del vestuari, de què és la processó i, una demostració de què fan les manages en aquest acte i, també, dels instruments que fan servir. Ens ha agradat moltíssim, ha estat tot un privilegi!

Aprofitem l’ocasió per parlar sobre la importància d’apropar els infants al patrimoni cultural, especialment al de l’entorn més immediat.

Actes culturals com la processó de Verges ens connecten amb el passat i la identitat del poble, aspecte que ens ajuda a conèixer millor el nostre entorn. No hem de perdre de vista, que la comunitat educativa no és només el que entenem per educació formal, sinó que les famílies i l’entorn o comunitat local també formen una gran part d’aquesta comunitat educativa. Per tant, conèixer l’entorn i la comunitat local és vital per poder comprendre el que ens envolta i participar activament en el mateix procés d’aprenentatge.


Fins la setmana que ve,

Equip Educatiu

Comentaris