PINTEM!

 

PINTEM!

Pintar, és una activitat creativa la qual a més d’estimular els infants sensorialment, els permet desenvolupar moltes habilitats de manera simultània. Aquesta acció, ajuda als nens i nenes a millorar les seves habilitats de motricitat fina, els facilita l’expressió emocional i creativa i, els afavoreix en el desenvolupament cognitiu enriquint la seva concentració.

Les activitats de pintura solen resultar divertides pels nens i nenes, de manera que constitueixen una font d’aprenentatge de la qual les criatures gaudeixen. També, permeten als infants esplaiar-se en el seu vessant més creatiu, tot expressant emocions i deixant-se portar. Un altre aspecte important va vinculat a la millora de les capacitats cognitives com pot ser la concentració. A més, si oferim als infants pinzells i escombretes, podem contribuir a la millora les habilitats de motricitat fina i la coordinació oculomanual. 

Com podeu observar, són múltiples els avantatges que ens ofereixen les activitats de  pintura a l’aula. És per això que a la nostra llar d'infant no ens fa gens de por embrutar-nos!






Fins aviat,

Equip Educatiu




 

Comentaris